Hallen

Hvor ville den korrekte placering af et sådan SpringCenter så være? – i umiddelbar nærhed af en hal, som er stor nok til afvikling af konkurrencer og hvor gymnasterne allerede findes idag.

Det bedste sted og det eneste fornuftige sted i Slagelse Kommune, er ved Antvorskovhallen, da den er den eneste hal, som er stor nok til konkurrence. Dette ville også give en masse nye muligheder for arrangementer i Slagelse og ikke mindst aktivitetstilbud til unge og ældre i Slagelse Kommune.

Et SpringCenter ved Antvorskovhallen ville også betyde, at Slagelse GF ikke længere behøvede træningstimer i f.eks. Antvorskov A-hallen, Nymarkshallen og Gl. Gymnasium. Det ville dermed give plads til flere af de andre foreninger i kommuen, som også har brug for flere træningstimer.

Netop denne placering af et SpringCenter ville også give mulighed for at tiltrække nationale såvel som internationale konkurrencer og kurser indenfor gymnastik.

Logistikken til og fra Slagelse er rigtig god både for bil, bus og tog, så derfor har vi idag allerede mange gymnaster fra andre byer i og udenfor kommunen. Et SpringCenter i Slagelse vil derfor have en meget stor tilstrækningskraft for dem, der ikke kan få udforderinger nok i deres lokale gymnasikforening på hele vestsjælland.

Allerede nu arbejder man i folkeskolen på at lave idrætslinier, og det ville med garanti blive meget populært hvis f.eks. Antvorskovskole kunne tilbyde gymnastiklinie for deres f.eks. 8 og 9 klasser. Et SpringCenter ville også være et oplagt sted at tage de ”vilde” drenge hen og lade dem blive rigtig godt tætte inden undervisningen skal finde sted.

Vi har i forbindelse med denne projektbeskrivelse indhentet et forslag fra Pro Arkitekter som er de mest erfarne i halbyggeri i Danmark, og iær når det gælder springcentre til gymnastik. Læs evt. mere om firmaet på www.proarkitekter.dk

I forslaget er SpringCenteret placeret i forlængelse af Antvorskovhallen mod den nuværende parkeringsplads. Det er vigtigt, at bemærke, at der stadigvæk er plads til en fuld fodboldbane og håndboldbane til bla. Antvorskovskole, og at der er et pænt areal bag svømmehallen til evt. udbygning.

Se den nye Antvorskovhal (PDF 50MB)

Tag en tur rundt i den nye hal (Video 150MB)

Spændende sider

Status

Slagelse GF har idag mere end 200 konkurrencegymnaster i en struktur og organisation som sikre en fr…

Børn og Unge

Med et SpringCenter vil der blive skabt plads til helt nye muligheder for børn og unge. Som noget ny…

Senior

Et SpringCenter i Slagelse vil også give nogle gode faciliteter for vores mange medlemmer i vores mo…

Eliten

Slagelse Gymnastik Forening har i 120 år været en aktiv konkurrence forening indenfor forskellige gr…

Hallen

Hvor ville den korrekte placering af et sådan SpringCenter så være? – i umiddelbar nærhed af en hal,…

Økonomi

Man får desværre ikke et SpringCenter gratis, men prisen er uhyggelig lille, når men tænker på hvor …

Kontakt

Har du evt. spørgsmål til Slagelse SpringCenter eller Slagelse GF så kontakt nedenstående.

Formand …